Najčitanije
VRTIĆI U NORVEŠKOJ: BORAVAK NA OTVORENOM MINIMUM ŠEST SATI DNEVNOVRTIĆI U NORVEŠKOJ: BORAVAK NA OTVORENOM MINIMUM ŠEST SATI DNEVNO
Ako želimo čoveka da vratimo prirodi, onda treba da počnemo od najmlađih, od...
Zanimljivi video klipovi
Jubilej portala Moje dete Jubilej portala Moje dete Deca i sve što prati odrastanje, obrazovanje i vaspitanje, teme su internet portala Moje...
Besplatne pozorišne predstave za decu
Објављено: 11.08.2011

Pozorišna predstava „Princeza i žabac“ biće održana večeras od 18 časova, u "Delta siti" brejk parku, a nakon predstave, deca će imati priliku da uživaju i u zanimljivoj animaciji „Pipi Duga Čarapa“.

Besplatne pozorišne predstave za decu

Mališani će svake svake srede od 18 sati u "Delta siti" brejk parku, na drugom spratu, moći da uživaju u besplatnoj predstavi. 

Pored predstava, tu su i drugi sadržaji za decu poput auto školice, malog fudbala, tramboline...

Izvor: Blic

Podeli
Komentari

Drugima se dopalo i:

Ucitavanje...
Povezani tekstovi
Besplatne radionice pantomime za decu
Beogradska škola pantomime organizovaće sutra besplatne kreativne radionice pantomime za decu i omladinu na novobeogradskoj replici Terazija.

Uskoro nova sezona pozorišta-igrališta na Adi
Jedinstveno pozorište za decu na otvorenom, Pozorište-igralište na Adi Ciganliji, otvoriće novu sezonu premijerom furturističke porodične predstave "Igrice" po novom tekstu Uglješe Šajtinca, pisanog ekskluzivno za ovu scenu.

Poznati roditelji - Ivan Jevtović
Glumac Ivan Jevtović, stalni član dečijeg pozorišta Boško Buha iz Beograda, prepoznatljiv po mnogobrojnim filmskim i televizijskim ulogama, aktivno je učestvovao u radionicama na poslednjem Sajmu knjiga družeći se sa osnovcima u popularizaciji literature za decu.
Besplatne radionice za decu i mlade
“Prijatelji dece Opštine Novi Beograd” organizuju besplatne kreativno-edukativne radionice za decu i mlade uzrasta od 13 do 18 godina od 22. do 31. avgusta u OŠ ”Ratko Mitrović”, Omladinskih brigada 58.

Paketići za decu iz Doma Duško Radović
Uoči Nove godine, uz podršku konditorske kompanije "Wunder" ekipa emisije "Moje dete" odnela je slatke paketiće u Dom za decu bez roditeljskog staranja "Duško Radović". Ovo je bila i prilika da zavirimo u svet dece u ovom domu, da oslušnemo njihove želje i potrebe. Potpuno neočekivano tamo smo otkrili sadašnje i buduće zvezde i dovoljno razloga da Vam neke od njih predstavimo.
Ružno pače u Vranjskom pozorištu
U subotu predstava „Ružno pače“ u Vranju.

Dečji festival Pozorište zvezdarište od 18. do 25. aprila
U takmičarskom programu ovogodišnjeg "Pozorišta zvezdarišta" učestvovaće 12 pozorišta iz regiona, a većina predstava namenjena je deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta

Roditelji na predstavi, deca iza kulisa
Sve predstave Narodnog pozorišta u Nišu ove sezone održane su pred punom dvoranom. Zamisao uprave da reši problem čuvanja dece i njihovim roditeljima omogući da gledaju predstavu bila je pun pogodak

Festival pozorišta za decu 19. put
Na radost dece svih uzrasta i na ništa manju radost svih ljubitelja i poznavalaca pozorišnog stvaralaštva za najmlađe, a posebno lutkarstva, u Subotici će od 20. do 26. maja ove godine po devetnaesti put biti održan Međunarodni festival pozorišta za decu.

Besplatne radionice za izradu grafita
Kancelarija za mlade u Vranju i neformalna grupa “Slobodni umetnici” organizovaće tokom avgusta besplatne radionice izrade grafita i drugih upotrebnih predmeta od reciklažnog materijala.