Najčitanije
Zanimljivi video klipovi
Kakav tata - takva ćerka! (VIDEO) Kakav tata - takva ćerka! (VIDEO) Tako je mala i slatka, a već zdušno navija uz svoga tatu....
Besplatne pozorišne predstave za decu
Објављено: 11.08.2011

Pozorišna predstava „Princeza i žabac“ biće održana večeras od 18 časova, u "Delta siti" brejk parku, a nakon predstave, deca će imati priliku da uživaju i u zanimljivoj animaciji „Pipi Duga Čarapa“.

Besplatne pozorišne predstave za decu

Mališani će svake svake srede od 18 sati u "Delta siti" brejk parku, na drugom spratu, moći da uživaju u besplatnoj predstavi. 

Pored predstava, tu su i drugi sadržaji za decu poput auto školice, malog fudbala, tramboline...

Izvor: Blic

Podeli
Komentari

Drugima se dopalo i:

Ucitavanje...
Povezani tekstovi
Besplatne radionice pantomime za decu
Beogradska škola pantomime organizovaće sutra besplatne kreativne radionice pantomime za decu i omladinu na novobeogradskoj replici Terazija.

Uskoro nova sezona pozorišta-igrališta na Adi
Jedinstveno pozorište za decu na otvorenom, Pozorište-igralište na Adi Ciganliji, otvoriće novu sezonu premijerom furturističke porodične predstave "Igrice" po novom tekstu Uglješe Šajtinca, pisanog ekskluzivno za ovu scenu.

Poznati roditelji - Ivan Jevtović
Glumac Ivan Jevtović, stalni član dečijeg pozorišta Boško Buha iz Beograda, prepoznatljiv po mnogobrojnim filmskim i televizijskim ulogama, aktivno je učestvovao u radionicama na poslednjem Sajmu knjiga družeći se sa osnovcima u popularizaciji literature za decu.
Besplatne radionice za decu i mlade
“Prijatelji dece Opštine Novi Beograd” organizuju besplatne kreativno-edukativne radionice za decu i mlade uzrasta od 13 do 18 godina od 22. do 31. avgusta u OŠ ”Ratko Mitrović”, Omladinskih brigada 58.

Paketići za decu iz Doma Duško Radović
Uoči Nove godine, uz podršku konditorske kompanije "Wunder" ekipa emisije "Moje dete" odnela je slatke paketiće u Dom za decu bez roditeljskog staranja "Duško Radović". Ovo je bila i prilika da zavirimo u svet dece u ovom domu, da oslušnemo njihove želje i potrebe. Potpuno neočekivano tamo smo otkrili sadašnje i buduće zvezde i dovoljno razloga da Vam neke od njih predstavimo.
Ružno pače u Vranjskom pozorištu
U subotu predstava „Ružno pače“ u Vranju.

Dečji festival Pozorište zvezdarište od 18. do 25. aprila
U takmičarskom programu ovogodišnjeg "Pozorišta zvezdarišta" učestvovaće 12 pozorišta iz regiona, a većina predstava namenjena je deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta

Roditelji na predstavi, deca iza kulisa
Sve predstave Narodnog pozorišta u Nišu ove sezone održane su pred punom dvoranom. Zamisao uprave da reši problem čuvanja dece i njihovim roditeljima omogući da gledaju predstavu bila je pun pogodak

Festival pozorišta za decu 19. put
Na radost dece svih uzrasta i na ništa manju radost svih ljubitelja i poznavalaca pozorišnog stvaralaštva za najmlađe, a posebno lutkarstva, u Subotici će od 20. do 26. maja ove godine po devetnaesti put biti održan Međunarodni festival pozorišta za decu.

Besplatne radionice za izradu grafita
Kancelarija za mlade u Vranju i neformalna grupa “Slobodni umetnici” organizovaće tokom avgusta besplatne radionice izrade grafita i drugih upotrebnih predmeta od reciklažnog materijala.